Puun puhdistus- ja hoitosetti puisille kesäkalusteillePuun puhdistus- ja hoitosetin tuotteet on suunniteltu erityisesti puusta tai muusta kovasta puulaadusta valmistettujen ulkokalusteiden (tuolit, lepotuolit, pöydät, lepovuoteet, nojatuolit, tarjoiluvaunut, penkit keinut, aurinkosuojat, pergolat, tuulensuojat, paneelit, kukkaristikot, aidat, portit, katokset, lattiat, portaat, kuistit, sillat, koirankopit, puuvajat) puhdistukseen, hoitoon ja suojaukseen.


Hoito-ohjeet


WOOD CARE KIT - Öljykäsiteltyjen ja vahakäsiteltyjen sisäkalusteiden puhdistus- ja hoitosetti

Setti sisältää sisätilojen puisten huonekalujen ja sisustuselementtien puhdistukseen, hoitoon ja suojaukseen tarvittavat tuotteet. Setti sisältää lisäksi naarmujen värjäystuotteita: värisävyjä vaaleasta tuhkasta tummaan mahonkiin.


Tuotteet ovat vesipohjaisia ja ympäristöystävällisiä.


Tuotteilla voidaan hoitaa: sohvakalustot, pöydät, tuolit, nojatuolit, keinutuolit, leposohvat, astiakaapit, sängyt, verhoilut, ovet, ikkunan- ja ovenkarmit, kehykset, kaiteet, portaat, lipastot, yöpöydät, kaapit, kirjoituspöydät, komerot, hyllyt, vaateripustimet, kirjahyllyt, peilipöydät...


Sisältö:
 • 225 ml Wood Cleaner
 • 225 ml Wood Polish
 • 3 pyyhettä
 • 1 ohjelehtinen

WOOD CLEANER - Puun puhdistusaine 225 ml

Wood Cleaner on sopiva huonekalujen ja kovapintojen puhdistusaine, joka on kehitetty osaksi Wood Care -tuotteita. Puhdistaa syvältä hankaamatta. Erinomainen puu- ja kovapuupinnoille.


Vie aikaa ja tarvitsee huolenpitoa, että puuhuonekalu pysyy arvossaan ja laadukkaana. Wood Cleaner on kehitetty puhdistamaan lian ja erilaiset jäämät puusta ja muista kovapinnoista käyttämättä hankausaineita. Ei naarmuta tai jätä merkkejä.


Wood Cleaner on tehokas, ympäristöystävällinen ja taloudellinen tuote.


WOOD POLISH - Puun hoito- ja suoja-aine 225 ml

Hyvä mehiläisvahan ja öljyn yhdistelmä, joka suojaa, säilyttää ja korostaa hienon huonekalun kauneutta.


Nykypäivän ympäristössä, jossa lämpötila ja ilmankosteus vaihtelevat, hienot puut tarvitsevat huolenpitoa. Wood Polish toimii kauniisti myös puupaneeleissa. Mehiläisvahan hyvä tasapaino antaa suojan mutta ei korosta kuitenkaan liikaa.


WOOD TOUCH-UP KIT

Setti sisältää kolme kaikille puupinnoille sopivaa korjaustuotetta. Tuotteet ovat tehokkaampia, jos puhdistat käsiteltävän pinnan ensin Wood Cleaner -puhdistusaineella.


Sisältö:
 • 1 Easy Wax Filler
 • 1 Touch-Up Marker
 • 30 ml Colour Touch-Up

EASY WAX FILLER - Pehmeä vahakitti

Pakkaus sisältää 10 kappaletta sisätilojen puisille huonekaluille tarkoitettua pehmeää vahakittiä. Easy Wax Filler korjaa vauriot säröileviltä, hapettuneilta ja naarmuuntuneilta pinnoilta. Tuote soveltuu myös lakatuille ja laminoiduille puupinnoille.


Kitin pehmeän koostumuksen ansiosta sen käyttö on helppoa ja nopeaa kaikilla puutyypeillä. Tuote ei tee pintaa öljyiseksi. Kestää Wood Cleaner -puhdistusaineella puhdistuksen. Tuote on tehokkaampaa, jos puhdistat käsiteltävän pinnan ensin Wood Cleaner -puhdistusaineella.


Käytä erivärisiä Easy Wax Filler -tuotteita päällekkäin saadaksesi haluamasi värisävyn. Tarvittaessa voit korjata värisävyä Easy Wax Filler -kitin käytön jälkeen Touch-Up Marker -tuotteella.


Kitti voidaan kiinnittääTouch-Up Spray Lacquer -tuotteella. Vahalla viimeistellyillä pinnoilla voit käyttää Liquid Beeswax -tuotetta.


PROFI WAX FILLER - Kova vahakitti

Pakkaus sisältää 10 kappaletta ulkotilojen puisille sisustuselementeille (ikkunan- ja ovenkarmit, puutarhapöydät ja -tuolit jne.) ja viimeistellylle puulle tarkoitettua kovaa vahakittiä. Profi Wax Filler korjaa vauriot säröileviltä, hapettuneilta ja naarmuuntuneilta pinnoilta. Tuote soveltuu myös lakatuille ja laminoiduille puupinnoille. Tuotteen levitykseen tarvitaan kuumennusrautaa.


Tuote ei tee pintaa öljyiseksi. Kestää Wood Cleaner -puhdistusaineella puhdistuksen ja on valonkestävää. Tuote on tehokkaampaa, jos puhdistat käsiteltävän pinnan ensin Wood Cleaner -puhdistusaineella.


Käytä erivärisiä Easy Wax Filler -tuotteita päällekkäin saadaksesi haluamasi värisävyn. Tarvittaessa voit korjata värisävyä Profi Wax Filler -kitin käytön jälkeen Touch-Up Marker -tuotteella.


Kitti voidaan kiinnittääTouch-Up Spray Lacquer -tuotteella. Vahalla viimeistellyillä pinnoilla voit käyttää Liquid Beeswax -tuotetta.


TOUCH-UP MARKER - Talttakärkinen korjauskynä

Pakkaus sisältää 10 kappaletta kaikille puupinnoille tarkoitettua talttakärkistä korjauskynää. Tuote on ihanteellinen pyöristyneiden tai säröilevien kulmien muotoiluun. Talttakärjen ansiosta Touch-Up Marker soveltuu eri kokoisten vikojen korjaukseen.


Tuote on tehokkaampaa, jos puhdistat käsiteltävän pinnan ensin Wood Cleaner -puhdistusaineella. Touch-Up Marker kuivuu nopeasti ja kestää Wood Cleaner -aineella puhdistuksen.


Voidaan käyttää myös Easy Wax Filler -kitin levityksen jälkeen halutun värisävyn saamiseksi.


Väri voidaan kiinnittää Touch-Up Spray Lacquer -tuotteella. Vahalla viimeistellyillä pinnoilla voit käyttää Liquid Beeswax -tuotetta.


Tuote ei vaurioita maalipintoja. Pakkaustyyppi: 10 kpl pakkaus tai kuplapakkaus

FINE TOUCH-UP PEN - Ohutkärkinen korjauskynä

Pakkaus sisältää 10 kappaletta kaikille puupinnoille tarkoitettua ohutkärkistä korjauskynää. Tuote palauttaa puun alkuperäisen rakenteen. Fine Touch-Up Pen -kynän ohuen kärjen ansiosta voit korjata pienimmätkin viat (pienet alueet tai ohuet viivat).


Tuote on tehokkaampaa, jos puhdistat käsiteltävän pinnan ensin Wood Cleaner -puhdistusaineella. Touch-Up Marker kuivuu nopeasti ja kestää Wood Cleaner -aineella puhdistuksen.


Väri voidaan kiinnittää Touch-Up Spray Lacquer -tuotteella. Vahalla viimeistellyillä pinnoilla voit käyttää Liquid Beeswax -tuotetta.


Tuote ei vaurioita maalipintoja.


TOUCH-UP SPRAY LACQUER - Korjauslakkasuihke

Touch-Up Spray Lacquer on erittäin nopeasti kuivuva lakka, joka on valon- ja säänkestävää. Sitä voidaan käyttää Touch-Up Marker ja Fine Touch-Up Pen -värien kiinnitykseen tai Easy Wax Filler ja Profi Wax Filler -kitin kiinnitykseen. Saatavilla kiiltävänä ja himmeänä.


Pakkaustyyppi: 400 ml suihkepakkaus


KITCHEN CARE - Keittiön hoitosetti

Puu, lasi, peilit, teräs, muovi, marmori, graniitti ja vastaavat pinnat, lakatut ja laminoidut pinnat.


Sisältö:
 • 225 ml Hard Surface Cleaner
 • 225 ml Hard Surface Degreaser
 • 225 ml Gloss/Matt Polish
 • 225 ml Stone Protector
 • 1 suihkusuutin
 • 1 mikrokuitupyyhe
 • 1 ohjelehtinen