Yrityksemme:

LEATHER MASTER on yksi johtavista tuotemerkeistä nahan- ja tekstiilinpuhdistus-, hoito- ja suoja-aineiden valmistamisessa.

Pääsääntöisesti LEATHER MASTER –tuotteet valmistetaan UNITERS S.p.A:n tehtaalla Montecchio Maggioressa Italiassa. Tuotteitamme myydään yli 80:ssä maassa. Teemme yhteistyötä maailman johtavien nahkatehtaiden kanssa. Yli 90 nahkatehdasta suosittelee käyttämään heidän valmistamilleen nahoille LEATHER MASTER –tuotteita.

Useat maailman johtavat huonekaluvalmistajat suosittelevat käyttämään LEATHER MASTER -tuotteita. Valmistamme heille myös omalla nimellä "Private Label"-nahanhoitosettejä. Samoin kotimaisista huonekaluvalmistajista monet laittavat LEATHER MASTER:in hoito-ohjeet ja Leather Protection Cream- hoito- ja suoja-aineliinan nahkakalusteiden mukaan.

Lukuisat kankaanvalmistajat suosittelevat käyttämään valmistamiamme TEXTILE MASTER -kankaan puhdistus- ja suoja-aineitamme.

Tuotekehityskeskus on yhtiön sydän. Siellä yhdistyvät tiede, keksinnöt ja luomiskyky. Se on keskipiste, jonka ympärillä kaikki muu pyörii. Se on kaiken lähtökohta, josta tuotantoprosessi, myyntitoimenpiteet ja markkinointi saavat alkunsa. Juuri tuotekehityskeskuksessa tohtori Tork luo tiiminsä kanssa hyvin toimivat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Tuotekehityskeskus on paikka, jossa toteutuvat eri materiaalien hoito- ja puhdistustuotteita koskevat ratkaisut. Tuotekehityskeskuksessa saadaan parhaat ratkaisut yhdistämällä ajattelun ja harkinnan tuloksena syntyvät ideat koneiden ja tekniikan tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Palveluumme kuuluu myös Leather Master Nahkatohtohtori -palvelut: nahan puhdistus-, hoito-, korjaus- ja värjäyspalvelut.

Tuotemerkkeihimme kuuluvat myös:

  • WOOD MASTER –puun puhdistus- ja suoja-aineet, puun korjaustuotteet
  • BOAT MASTER –veneen hoitotuotteet
  • REPAIR MASTER –kalusteiden puhdistus-, nahan korjaus- ja värjäyspalvelut
  • CAR INTERIOR CARE –auton sisustuksien puhdistus- ja hoitotuotteet


Tuotteemme ovat saaneet ISO 9001 -laatusertifikaatin, ISO 14001 -ympäristösertifikaatin sekä OHSAS 18001 -työntekijöiden terveys- ja turvallisuussertifikaatin.sertifikaatti

UNI EN ISO 9001-laatu-sertifikaatti.

sertifikaatti

UNI EN ISO 14001 -ympäristö-sertifikaatti.

sertifikaatti

Työntekijöiden turvallisuutta ja terveyttä koskeva OHSAS 18001 -sertifikaatti.