HOITOSETTI MELKEIN KAIKKIEN TEKSTIILIEN KÄSITTELYYNTEXTILE CARE (tekstiilien hoitoaine)Tämä tuotesetti sisältää kaksi hoitovalmistetta, jotka on tarkoitettu melkein kaikille tekstiilityypeille (ei kuitenkaan villa ja silkki) sekä mikrokuiduille. Sen käyttö on yksinkertaista ja nopeaa, eikä se haalista värejä eikä tahraa.Sisältö

  • 500 ml Textile Cleaner
  • 500 ml Textile Protector W
  • 1 pesulappu
  • 1 sieni
  • 1 ohjelehtinen
Ohjeet englanniksi, italiaksi, saksaksi, ranskaksi, hollanniksi, espanjaksi, portugaliksi, suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi, venäjäksi, japaniksi ja kiinaksi.

24 tuoteyksikön pakkaus

Textile Cleaner (tekstiilien puhdistuaine) 500ml

Textile Cleaner on erikoispuhdistusvalmiste, joka soveltuu melkein kaikkien kuitujen käsittelyyn (luonnonkuidut, keinokuidut, sekakuidut ja mikrokuidut). Tuote ei sovellu täysvillalle eikä silkille. 500 ml:n suihkepullolla voidaan puhdistaa keskimäärin 12 sohvan istuinosaa.

Textile Protector W (tekstiilien suoja-aine) 500ml

Textile Protector W on vesipohjainen suihke, joka on tarkoitettu tekstiilien ja mikrokuitujen suojaamiseen ruoasta ja juomista aiheutuvia tahroja sekä hien rasvahappoja vastaan. Se on käytännöllinen lisähoito puhdistuksen tai tahranpoiston jälkeen. Textile Protector W:ta voidaan suihkuttaa suoraan puhtaille, vielä kosteille tekstiileille. 500 ml:n suihkepullolla voidaan suojata keskimäärin 12 sohvan istuinosaa puhdistus- tai tahranpoistotoimenpiteiden jälkeen.