ErikoistuotteetLEATHER VITAL (nahan elvytin) Nahkatyyppi: A, P Pakkauskoko: 250 ml, 1 l

Tämä valmiste elävöittää vanhaakin nahkaa sekä parantaa jäykkien nahkojen rakennetta. Sen vaikutus nahassa on pehmentävä ja ravitseva. Tätä valmistetta käytetään usein juuri silloin, kun nahkaa halutaan käsitellä siitä puuttuvan pehmeyden vuoksi. Leather Vital toimii tehokkaasti, kun halutaan poistaa natiseva ääni, joka syntyy nahkapintojen joutuessa vastakkain (esim. nahkapäällysteisissä sisustuselementeissä).


Tuotetarrat englannin-, italian-, saksan-, hollannin-, ranskan- ja portugalinkielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

STRONG CLEANER (puhdistusaine) Nahkatyyppi: A, N, P - Pakkauskoko: 250 ml, 1 l

Leather Strong Cleaner -puhdistusaine on mieto vesipohjainen valmiste, joka soveltuu melkein kaikkien aniliini- ja pigmenttivärjättyjen nahkojen käsittelyyn. Se poistaa lian ja suurimman osan vesipohjaisista tahroista. Tätä tuotetta käytetään samoin kuin Leather Soft Cleaner puhdistusainetta. Leather Strong Cleaner on kuitenkin tehokkaampi, koska se sisältää suuren määrän vaikuttavia aineita (kaksinkertainen määrä puhdistavia aineita). Strong Cleaner -puhdistusainetta voidaan käyttää kaikkien nahkatyyppien käsittelyssä. Tuotetta levitetään sienen avulla, jolloin se muuttuu vaahtomaiseksi. Lian poistoon käytetään pyyhettä. Strong Cleaner ei vaurioita hankauksenkestostandardien mukaisia nahkoja.


Tuotetarrat englannin-, italian-, saksan-, hollannin-, ranskan-, espanjan-, portugalin- ja suomenkielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

RAPID CLEANER S (nopea puhdistusaine) Nahkatyypit: P - Pakkauskoko: 100 ml, 200 ml, 1 l

Rapid Cleaner S -puhdistusaine on tiivistetty valmiste vahvoista nahoista tehdyille päällisille (erityisesti auton, lentokoneen, moottoripyörän istuimet) tai muille pigmenttivärjätyille nahoille sekä vahvoista nahoista tehdyille kengille ja laukuille. Sen käyttöä ei suositella aniliini-, nupukki- ja mokkanahoille. Tuotteeseen kuuluu suihkutin.


Tuotetarrat englannin-, italian-saksan-, hollannin-, ranskan-, espanjan- ja portugalinkielisinä.

24 tuoteyksikön pakkaus

UNIVERSAL CLEANER (yleispuhdistusaine) Nahkatyypit: P - Pakkauskoko: 200 ml, 1 l

Universal Cleaner -yleispuhdistusaine on erittäin tehokas valmiste nahkapäällysteiden puhdistuskäsittelyyn (kuten auton, moottoripyörän, veneen ja lentokoneen istuimet). Sen käyttö soveltuu myös muille vahvoille, värjätyille nahoille (kengät ja laukut). Sen käyttöä ei suositella aniliini-, nupukki- tai mokkanahoille. Tuotteeseen kuuluu vaahdotinsuutin.


Tuotetarrat englannin-, italian- saksan- ja hollanninkielisinä.

24 tuoteyksikön pakkaus

SUPER CLEANER (tehopuhdistusaine) Nahkatyypit: P - Pakkauskoko: 50 ml

Tämä tuote poistaa suojatuista nahoista väritahrat, kuten farkkujen väriaineen, sanomalehtien musteen sekä esim. sinapin. Super Cleaner toimii tehokkaasti silloin, kun mikään muu tuote ei vaikuta. Joskus voi sattua vaaleiden nahkojen yhteydessä, että puhdistuksen seurauksena nahan pinta vaikuttaa haalistuneelta. Itse asiassa tämä ilmiö johtuu farkkujen väriaineen ja/tai sanomalehden musteen nahan pintaan aiheuttamasta värimuutoksesta. Tarvittaessa tuotetta voidaan laimentaa demineralisoidulla vedellä (miedompi puhdistusaine).


Tuotetarrat englannin-, italian- saksan- ja ranskankielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

FOAM CLEANER (vaahtopuhdistusaine) Nahkatyypit: A – N – P - Pakkauskoko: 400 ml

Tämä valmiste on vaahtomuotoinen versio Strong Cleaner puhdistusaineesta. Vaahtomuotoisen puhdistuksen etu on, ettei se aiheuta liikaa kosteutta. Foam Cleaner -vaahto muistuttaa partavaahtoa. Sen käyttö soveltuu aroille nahkatyypeille kuten nupukkinahka (N) tai aniliininahoille (A).


Tuotetarrat englannin-, italian-, saksan-, hollannin-, ranskan- ja portugalinkielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

INK AWAY (musteenpoistoaine) Nahkatyypit: P* - Pakkauskoko: 8 ml, 25 ml

Tämä helppokäyttöinen tuote soveltuu musteen ja huulipunan poistoon viimeistellyistä nahoista (P). Tuote toimii tehokkaimmin, kun sillä puhdistetaan Leather Protection Cream suojarasvalla aikaisemmin käsiteltyjä nahkoja. Ink Away musteenpoistoaine on kehitetty poistamaan tuoreet (3-5 päivää vanhat) mustetahrat nahasta. Se ei poista pysyvän huopakynän jälkeä.

* Jos tuotetta käytetään aniliininahkojen (A) käsittelyyn, voi se aiheuttaa tummemman alueen, joka häviää 1-2 päivän kuluessa. Kuulakärkikynän jäljet aniliininahassa saattavat himmentyä tai hävitä kokonaan.


Tuotetarrat englannin-, italian-, saksan-, hollannin-, ranskan-, espanjan-, portugalin- ja unkarinkielisinä.

24 tuoteyksikön pakkaus

LEATHER DEGREASER (rasvanpoistoaine) Nahkatyypit: A – N – P - Pakkauskoko: 75 ml, 300 ml

Tämä tuote on kehitetty rasvan (yleensä ihohuokosten tai päänahan erittämä tali) poistoon nahasta. Leather Degreaser rasvanpoistoaineen toiminta perustuu sen sisältämien liuottimien ja imukykyisen jauheen yhteisvaikutukseen ja siitä seuraavaan rasvan irtoamiseen. Tuote on aerosolimuotoinen ja sisältää liuotteita. Sen käyttöä suositellaan ainoastaan hyvin ilmastoiduissa tiloissa. Lue myös tuotteen mukana tulevat turvallisuutta koskevat käyttöohjeet ennen sen käyttöönottoa! Mikäli rasva- tai öljytahra on muodostunut vähitellen vuosien varrella, ei sen poisto ole mahdollista muutamassa minuutissa; tahranpoistotoimenpide saattaa toisinaan vaatia kärsivällisyyttä. Tahrat, joita ei ole käsitelty pitkiin aikoihin, ovat voineet aiheuttaa muita vahinkoja nahalle (esim. värin irtoaminen).


Tuotetarrat englannin-, italian-, saksan-, hollannin-, ranskan- ja portugalinkielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

SPEW REMOVER (puhdistusaine) Nahkatyypit: A – N - Pakkauskoko: 50 ml

Nahan sisältä pintaan tulevat luonnolliset rasvat voivat luoda ohuen harsomaisen kerroksen nahan pinnalle. Tämä kerros voidaan poistaa liinalla. Jos poistossa ei käytetä Spew Remover poistoainetta, on todennäköistä, että rasvakerros ilmaantuu uudelleen ja uudelleen. Spew Remover poistaa pinnan rasvat sekä imeytyy nahan sisälle pysäyttäen rasvojen pintaan nousun.


Tuotetarrat englannin-, italian- ja saksankielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

LEATHER MOUSSE (puhdistusaine) Nahkatyypit: P - Pakkauskoko: 200 ml

Pigmenttivärjättyjen nahkojen kosteuttava puhdistusaine. Leather Mousse on kehitetty erityisesti nahkapäällysteisille sisustuselementeille. Sen käyttöä ei suositella nupukki- ja mokkanahoille. Leather Mousse suojaa nahkaisia sisustuselementtejä mahdollisilta jokapäiväisestä käytöstä johtuvilta haittatekijöiltä ylläpitäen siten nahkatuotteen arvoa. Leather Mousse on erityisesti nahan puhdistukseen, lian kertymisen estoon, ulkonäön elävöittämiseen ja nahan pehmeyden lisäämiseen kehitetty tuote.


Tuotetarrat englanninkielisinä.

24 tuoteyksikön pakkaus

ODOUR REMOVER (hajunpoistoaine) Kaikkien nahkatyyppien käsittelyyn - Pakkauskoko: 200 ml

Odour Remover hajunpoistoaine poistaa ikävät hajut kaikista nahkatyypeistä. Se ei ole nahkojen tuoksutusaine vaan varsinainen hajujen neutralisoija.


Tuotetarrat englannin- ja italiankielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus

VINYL CLEANER (puhdistusaine) Pakkauskoko: 200 ml

Vinyl Cleaner on vesipohjainen puhdistusaine, joka soveltuu kaikkien PVC-muovisten tai polyuretaanisten tuotteiden käsittelyyn. Se poistaa lian ja vesipohjaiset tahrat. Se ei poista kuulakärkikynän tai pysyvän huopakynän jälkiä.


Tuotetarrat englannin-, saksan- ja hollanninkielisinä.

24 tuoteyksikön pakkaus

HIDE RUG CLEANER (puhdistusaine nahkamatoille) Pakkauskoko: 1 kg (10-20 m2)

Hide Rug Cleaner on puhdistusjauhe pitkäkarvaisten nahkamattojen kuivapesuun. Jauhe toimii erittäin tehokkaasti. Tuote on käytännöllinen, koska matolla voidaan kävellä melkein heti tuotteen levityksen jälkeen.


Tuotetarrat englannin-, italian-, saksan-, hollannin-, ranskan-, portugalin- ja suomenkielisinä.

12 tuoteyksikön pakkaus