Nahanhoito


Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa. Valitettavasti suurinta osaa nahkatyyppejä ei voida ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun. Suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen. Leather Master järjestelmä koostuu kahdesta tuotteesta: Leather Soft Cleaner puhdistusaineesta ja Leather Protection Cream suojeluvoiteesta. Yhdessä käytettyinä tuotteilla pystytään takaamaan sohvien täydellinen puhtaus ja nahan perussuojaus.Leather Soft Cleaner

Nahkatyypit: A, P


Leather Soft Cleaner on vesipohjainen puhdistusaine, jota voidaan käyttää A- ja P-tyyppisten nahkojen puhdistukseen. Tämä mieto puhdistusaine ei muuta nahan alkuperäisominaisuuksia eikä sille tehtyä viimeistelykäsittelyä.

Leather Soft Cleaner puhdistusaine poistaa likatahrat ja vesipohjaiset tahrat. Monet muut puhdistusaineet sisältävät liuotusaineita (kuten denaturoitua spriitä tai mineraaliaineita), jotka tekevät niistä erittäin tehokkaita, mutta jotka saattavat vahingoittaa nahan viimeistelykäsittelyä ja kuivattaa nahkaa. Leather Soft Cleaner ei sisällä liuotusaineita, ei vaikuta viimeistelykäsittelyyn eikä vahingoita nahkaa. Ainoastaan seuraavissa tapauksissa Leather Soft Cleaner saattaa poistaa nahan väriä tai muuten pilata sitä:Leather Protection Cream -hoito- ja suoja-aine

Nahkatyypit: A, P


Leather Protection Cream suojarasva on vesipohjainen suojaustuote kaikille nahkatyypeille lukuun ottamatta nupukkia. Tämä uskomattoman tehokas valmiste tarjoaa mitä parhaimman suojan öljy-, vesi- ja alkoholipohjaisia tahroja sekä likakeräytymiä vastaan.


Leather Protection Cream luo näkymättömän suojan nahan pinnalle antaen kuitenkin nahan ”hengittää”. Nahankäsittelymenetelmässämme nahalle suoritetaan ensisuojakäsittely, jota seuraa puhdistus sekä ajoittaiset käsittelyt nahan suojauksen elvyttämiseksi.


Näin varmistetaan, etteivät nahalle suoritettavat puhdistustoimenpiteet vaikuta nahan alkuperäispintaan vaan ainoastaan sen suojakerrokseen. Erikoisen huokoisten nahkojen ollessa kyseessä Leather Protection Cream suojavoide estää vaikeasti poistettavien tahrojen hankautumisen syvälle nahkan huokosiin.


Yleensä suojakäsitellyt nahat eivät kulu käytössä. Mahdolliset nahan kulumisvauriot syntyvät talin ja hien kertyessä nahan huokosiin kuluttaen nahan pintaa. Leather Protection Cream suojavoiteen käyttö sekä oikeat puhdistustoimenpiteet auttavat nahan kulumisen ja siitä johtuvien vaurioiden ennaltaehkäisyä.


Leather Protection Cream suojavoiteen käyttö on helppoa; levitä sitä pehmeälle liinalle ja pyyhi nahan pintaa. Kiinnitä erikoista huomiota niihin alueisiin, joihin kohdistuva kulutus on suuri (mm. istuimet, käsinojat, jalkatuet ja selkänojat).


Aniliininahkaisten tuotteiden kulutusalttiimmille alueille suositellaan kaksinkertaista Leather protection Cream suojavoidekäsittelyä. Suosittelemme täydellistä puhdistus- ja suojakäsittelyä nahkaisille sisustuselementeille ainakin 2–4 kertaa vuodessa. Mikäli ko. nahkaelementin käyttö on vilkasta (esim. kodin TV-alueella), on suositeltavaa toistaa puhdistus- ja suojatoimenpiteet useammin.


Esimerkiksi sellaiset nahkaiset huonekalut kuin nojatuolit, joiden selkänoja voidaan laskea, ovat erittäin alttiita kulutukselle. On huomattavasti helpompi ennaltaehkäistä nahkavaurioiden syntymistä kuin joutua korjaamaan niitä.


Leather Protection Cream suojavoide ei ole ainoastaan tehokas keino pienten pintanaarmujen poistoon aniliininahasta. Se on sopiva myös nahan viimeistelykäsittelyyn Leather Master korjaustuotteiden käytön jälkeen.LEATHER CARE KIT - LM 100

Sisältö:
 • 100 ml Leather Protection Cream
 • 100 ml Leather Soft Cleaner
 • 1 pehmeä pyyhe
 • 1 sieni
 • 1 esitelehtinen
Ohjeet englanniksi, hollanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, ranskaksi, suomeksi, portugaliksi, turkiksi, unkariksi, japaniksi, kiinaksi, venäjäksi, koreaksi, sloveeniksi ja kroaatiksi.

24 tuoteyksikön pakkaus

LEATHER CARE KIT - LM 150

Sisältö:
 • 150 ml Leather Protection Cream
 • 150 ml Leather Soft Cleaner
 • 1 pehmeä pyyhe
 • 1 sieni
 • 1 esitelehtinen
Ohjeet englanniksi, hollanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, ranskaksi, suomeksi, portugaliksi, turkiksi, unkariksi, japaniksi, kiinaksi, venäjäksi, koreaksi, sloveeniksi ja kroaatiksi

24 tuoteyksikön pakkaus

LEATHER CARE KIT - LM 250

Sisältö:
 • 250 ml Leather Protection Cream
 • 250 ml Leather Soft Cleaner
 • 2 pehmeää pyyhettä
 • 2 sientä
 • 1 esitelehtinen
Ohjeet englanniksi, hollanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, ranskaksi, suomeksi, portugaliksi, turkiksi, unkariksi, japaniksi, kiinaksi, venäjäksi, koreaksi, sloveeniksi ja kroaatiksi.

24 tuoteyksikön pakkaus

LEATHER CARE KIT con INK AWAY - LM 250i

Sisältö:
 • 150 ml Leather Protection Cream
 • 250 ml Leather Soft Cleaner
 • 8 ml Ink Away
 • 2 pehmeää pyyhettä
 • 2 sientä
 • 1 esitelehtinen
Ohjeet englanniksi, hollanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, ranskaksi, suomeksi, portugaliksi, turkiksi, unkariksi, japaniksi, kiinaksi, venäjäksi, koreaksi, sloveeniksi ja kroaatiksi.

24 tuoteyksikön pakkaus

EASY LEATHER CARE KIT (hoitosetti)

Tämä setti sisältää 16 kosteuspyyhettä nahkatuotteiden puhdistukseen ja suojaan.


Sisältö:
 • 8 High-Tech Strong Cleaner Wipes
 • 8 High-Tech Protection Cream Wipes
Tuoteseloste englanniksi, italiaksi, saksaksi, hollanniksi, espanjaksi, ranskaksi ja suomeksi.

24 tuoteyksikön pakkaus
Stay Bright for light colours - Erikoispuhdistussetti vaaleille nahoille

Setin tuotteet ovat tarkoitettu erityisesti vaaleiden nahkojen puhdistukseen ja pitämään nahan vaaleat värit kirkkaina. Poistaa mm. sinisen farkunvärin, sanomalehden painomusteen, pinttyneen lian, kenkälankin, college-housujen luovuttaman värin. Käsittely setin tuotteilla estää myös värien tarttumista vaaleaan nahkaan. Ei sovi tummille nahoille.


Sisältö:
 • 125 ml Colour Transfer Remover- tarttuneen värien (farkkuvärin, painomusteen yms.) ja pinttyneen lian irroitusaine.
 • 225 ml Leather Cleaner nahan puhdistusaine
 • 225 ml Leather Barrier suoja-aine nahalle, vähentää värien tarttuvuutta nahalle.
 • Kangasliina 1 kpl
 • Vaahtomuovisieni 1 kpl

Colour Transfer Remover

Poistaa esimerkiksi farkkukankaasta, sanomalehtimusteesta, kuulakärkikynästä, kenkälankista, huulipunasta, purukumista, huopakynistä jne. tarttuneen värin vaaleasta nahasta. Värin tarttuminen ei yleensä koske vain nahan pintaa, vaan väriä voi imeytyä nahan sisään. Värin tarttumisen ehkäisemiseksi täysin, tuotteen siis täytyy päästä syvälle. On hyvin tärkeää antaa tuotteen vaikuttaa kunnolla, jotta saadaan paras lopputulos


Leather Cleaner

Puhdistaa tehokkaasti kaikenlaisen lian ja suurimman osan ruoka- ja juomatahroista. Käytettynä yhdessä tuotteen Color Transfer Remover kanssa pystyy irrottamaan jopa vaikean lian ja tahrat.

Leather Barrier

Vähentää huomattavasti värien tarttumista vaaleaan nahkapintaan (estää nahan värjääntymistä). On myös nahan hoito- ja suoja-aine.