Autojen ja moottoripyörien nahkaverhoiluille tarkoitetut setit ja tuotteet


CAR INTERIOR LEATHER CARE KIT – LM 150 Auton midisetti

On tarkoitettu uusien ja uudehkojen autojen nahkasisustuksien puhdistukseen ja hoitamiseen väh. 2 kertaa vuodessa riippuen käytöstä, ei kuitenkaan nupukille ja mokalle.


Sisältö:
  • Leather Soft Cleaner 150 ml Vesipohjainen puhdistusaine, puhdistaa tehokkaasti nahkasisustukset ja poistaa pahan hajun. Ei sovellu nupukki- ja mokkanahalle. Sisältö riittää 2-3 käsittelyyn.
  • Leather Protection Cream 150 ml Vesipohjainen suojavoide, ravitsee nahkaa ja suojaa sitä tehokkaasti lialta, tahroilta ja haitalliselta auringon uv-säteilyltä parantaen sen kestävyyttä. Nahka säilyttää ajan kuluessa alkuperäisen himmeän pintansa, kauneutensa ja pehmeytensä. Älä käytä nupukki- tai mokkanahalle. Suorita käsittely 2-3 kertaa vuodessa tai tarvittaessa useammin. Sisältö riittää 2-3 käsittelyyn.

CAR INTERIOR LEATHER CARE WIPES KIT Auton nahkasisustuksen puhdistus- ja hoitoaineliinasetti

Tuote on käyttövalmis heti eikä vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja. Kosteuspyyhe on valmistettu pehmeästä, mutta kestävästä kankaasta, joka ei vahingoita nahan pintaa. High-Tech Leather Care Wipes kosteusliinoilla nahan hoito on kaikkein yksinkertaisinta ja helpointa.


Sisältö:
  • 8 kpl High-Tech Leather Cleaner Wipes Puhdistusainetta sisältävät kertakäyttöpyyhkeet, joilla saa tehokkaasti puhdistettua tavallisen ja pinttyneenkin lian ja tahrat.
  • 8 kpl High-Tech Leather Protecting Wipes Hoitoainetta sisältävät kertakäyttöpyyhkeet, joilla saa suojan vettä, öljyä, alkoholi- ja hikitahroja, auringon uv-säteilyä ja kulumista vastaan.

RAPID CLEANER S - 200 ml pumppupullo

On tehokas puhdistusaine pinttyneelle lialle ja kovassa kulutuksessa oleville pigmentoiduista/viimeistellyistä nahoista valmistetuille autojen nahkaverhoiluille sekä auton että moottoripyörien istuimille.


RAPID CLEANER N 200 ml pumppupullo

On tehokas puhdistusaine kovassa kulutuksessa oleville aniliini-, nupukki- ja mokkanahoista valmistetuille autojen nahkaverhoiluille ja auton istuimille sekä pinttyneelle lialle. Sopii myös pigmentoiduille ja viimeistellyille nahkalaaduille.


LEATHER PROTECTION CREAM 250 ml pullo

Ravitsee nahkaa ja suojaa sitä tehokkaasti lialta, tahroilta ja auringon uv-säteilyltä parantaen siten sen kestävyyttä. Nahka säilyttää ajan kuluessa alkuperäisen himmeän pintansa, kauneutensa ja pehmeytensä. Älä käytä nupukki- tai mokkanahalle. Suorita käsittely 2-3 kertaa vuodessa tai tarvittaessa useammin. Sisältö riittää 2-3 käsittelyyn.


LEATHER VITAL 250 ml pullo

Elvyttää kuivuneen nahan, poistaa narinan ja pitää nahan pehmeänä.


CLEAN & CARE MOUSSE 200 ml pumppupullo

Puhdistaa kojelaudan ja synteettiset sisustuselementit säilyttäen alkuperäisen värin.


MOTORCYCLE WEAR CARE KIT Nahkaisten moottoripyöräasusteiden hoitosetti

Setti on suunniteltu erityisesti nahkaisten moottoripyöräasusteiden puhdistamiseen ja hoitamiseen.


Sisältö:
  • 150ml Soft Cleaner on mieto vesipohjainen puhdistusaine, jota voidaan käyttää kaikkiin nahkavaatteisiin. Se poistaa useimmat likatahrat ja hyönteiset. Ei sovellu nupukille ja mokalle.
  • 150ml Leather Protection Cream on vesipohjainen suoja-aine kaikille nahkavaatteille. Se antaa erinomaisen suojan likaa, öljyä ja vettä vastaan myös kovassa nopeudessa pitäen nahan kuitenkin mukavana ja pehmeänä. Ei sovellu nupukille ja mokalle.