Mikrokuitujen puhdistusTämä setti käsittää kaksi mikrokuitujen puhdistukseen tarkoitettua tuotetta. Huonekalupäällisten puhdistus ei ole ainoastaan hygieniakysymys. Jos huonekalupäällisiä ei puhdisteta säännöllisesti, hien rasvahapot tunkeutuvat kuituihin ja huonontavat materiaalin kuntoa. Tämä tekstiilien normaaliin hoitoon tarkoitettu setti säilyttää huonekalupäälliset uudenvertaisina vuosi toisensa jälkeen..Sisältö

  • 225 ml Microfibre Cleaner
  • 1 Microfibre Cleaning Cloth
  • 1 pesulappu
  • 2 sientä
  • 1 ohjelehtinen
Ohjeet italiaksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi, espanjaksi, hollanniksi, ruotsiksi, suomeksi, norjaksi, tanskaksi ja portugaliksi.

24 tuoteyksikön pakkaus

Microfibre Cleaner (mikrokuitujen puhdistusaine)

Microfibre Cleaner on tuote, joka on kehitetty erityisesti mikrokuitujen puhdistukseen sekä proteiiniperäisten (ruoat) ja tanniiniperäisten (juomat) tahrojen sekä useimpien kuulakärkikynien musteista johtuvien tahrojen poistoon. 225 ml:n suihkepullolla voidaan puhdistaa keskimäärin 6 istuinta.

Microfibre Cleaning Cloth (mikrokuitujen puhdistusliina)

Microfibre Cleaning Cloth on tehokas liina kuivan lian poistamiseen mikrokuidusta. Jos näkyvä lika ei irtoa Microfibre Cleaning Cloth -liinalla, on lika tunkeutunut syvälle kuituihin. Tee puhdistustoimenpiteet Microfibre Cleaner -suihkeella.