SOS-Tahranpoistosetti tekstiileilleTämä tuotesetti käsittää neljä eri valmistetta, joilla voidaan poistaa tahrat mistä tahansa tekstiilityypistä (kuten auton ja veneen istuintekstiilit, sohvat, matot, kokolattiamatot, patjat, verhoilukankaat, vaatteet). Se poistaa tehokkaasti sekä uudet että vanhat tahrat (juoma-, ruoka-, kastike-, muste-, virtsa-, veri-, oksennus- ja huulipunatahrat).Sisältö

  • 100 ml Stain Away
  • 50 g Ox’Cleaner
  • 100 ml Stain Remover S
  • 100 ml Resistant Stain Cleaner
  • 1 puhdistusliina
  • 1 sieni
  • 1 ohjelehtinen
Esitelehtinen englanniksi, italiaksi, saksaksi, hollanniksi, ranskaksi, espanjaksi, portugaliksi ja suomeksi.

12 tuoteyksikön pakkaus

Stain Away (tahranpoistoaine) - 100 ml

Stain Away on vesipohjainen valmiste, joka poistaa suurimman osan tuoreista tahroista (myös kuulakärkikynän mustetahrat) suojakäsitellyistä mikrokuiduista tai muista tekstiileistä. Voimakkaiden tahrojen poiston yhteydessä käytä Stain Away - tuotetta yhdessä muiden SOS Textile -setin valmisteiden kanssa tai Ink Killer for Textiles -valmisteen tai Textile Grease Remover -suihkeen kanssa.

Ox’Cleaner (tahranpoistoaine) - 50 g

Ox’Cleaner on kehitetty mm. juomista, ruoasta, virtsasta tai verestä aiheutuneiden tahrojen poistoon. Se poistaa myös vaalentumat, vesitahrat, kellastumisläiskät ym. Tuote soveltuu kaikille kuitutyypeille sekä tuotteille, kuten kangaspäällysteet, verhoilutekstiilit, patjat, matot, kokolattiamatot ja vaatteet.

Stain Remover S (S-tahranpoistoaine) - 100 ml

Stain Remover S sisältää liuotetta. Se poistaa rasva-, öljy- , jäteöljy-, voi-, hiki-, liima-, maali-, huopakynä-, muste-, huulipuna-, kosmetiikka-, kengänkiilloke- ja steariinitahrat. Sen käyttö on helppoa puhdistusliinan avulla. Tuotetta voidaan käyttää yhdessä vesipohjaisten valmisteiden kanssa.

Resistant Stain Cleaner (tahranpoistoaine) - 100 ml

Resistant Stain Cleaner on kehitetty vanhojen ja vaikeasti irtoavien tahrojen poistoon (huopakynä-, muste-, huulipuna-, kosmetiikka-, kengänkiilloke- ja steariinitahrat). Käytä Resistant Stain Cleaner -valmistetta muiden SOS Textile Stain Remover -settiin kuuluvien tuotteiden kanssa tai yhdessä Ink Killer for Textiles -valmisteen tai Textile Grease Remover - suihkeen kanssa.